timmerwerken-keuken-Aldoe-timmerwerken

Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht 

Timmerwerken

Wij kunnen ook onderhoud aan uw woning of bedrijf doen.

Lekkage of achterstallig onderhoud? Aldoe is hiermee vertrouwd

Lekkage of achterstallig onderhoud? Aldoe is hiermee vertrouwd

Elk pand heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig om problemen voor te zijn. Is het onderhoud al even geleden en heeft u te maken met een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Laat dit vakkundig en tegen een schappelijke prijs door ons oplossen. Met Aldoe onderhoud dragen we actief bij aan de levensduur van uw bedrijfspand of woonhuis. Wij helpen u met het onderhoud, als u te maken heeft met:  

  • Houtrot  
  • Lekkage  
  • Tocht  
  • Kapotte ramen  

Onderhoud aan hout  

Houten vloeren, kozijnen en trappen zijn gebaat bij regelmatig onderhoud. Dit om te voorkomen dat vocht vat krijgt op uw houten onderdelen. Eenmaal aangetast door vocht, zal uw hout gevoelig zijn voor houtrot en schimmels. Laat ons het onderhoud uitvoeren via onder andere herstel- en timmerwerkzaamheden. Wij maken hout weerbestendig, waardoor we een lange levensduur garanderen en u meer woon-werkgenot ervaart. Een vochtig huis of werkplek heeft ook gevolgen voor de gezondheid. Voorkom een toename aan problemen en laat het onderhoud door ons uitvoeren.  

Energie besparen via onderhoud  

Een tochtig huis of een pand waarvan de ramen kapot zijn, zorgt voor hoge energielasten. De eenmalige kosten voor de onderhoudswerkzaamheden die Aldoe voor u uitvoert, betalen zich dan ook snel terug. Uw energielasten dalen immers direct, nadat de onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd. Vergroot ook de duurzaamheid van uw pand en neem contact met ons op. Wij stellen alles in het werk om uw woonhuis of bedrijfspand weer in goede conditie te krijgen. Wonen en werken wordt op deze manier weer echt zorgeloos.  

Veiligheid pand vergroten met onderhoud  

Het hebben van kapotte ramen is om meerdere redenen niet veilig. Dieven verschaffen zich sneller toegang via gebroken ramen, maar ramen die kapot zijn, brengen ook uzelf in gevaar. Door extreme weersomstandigheden kunnen de glasscherven loskomen met alle gevolgen van dien. Voorkom ongelukken en laat het raamwerk door ons vervangen. Wij horen graag welk onderhoud wij voor u mogen uitvoeren.  

Informatie over onderhoud of de kosten hiervan? Bel gerust met Aldoe, wij helpen u graag. U kunt ons bereiken onder E-mail: info@aldoe.nl of bel met 010-5212149

Aldoe Interieur & Onderhoud logo
Aldoe Interieur & Onderhoud