timmerwerken-keuken-Aldoe-timmerwerken

Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht 

Timmerwerken

Wij kunnen ook onderhoud aan uw woning of bedrijf doen.

Den Haag

Interieurbouw in de omgeving van Den Haag

Interieurbouw specialist in de omgeving van Den Haag? Aldoe interieurbouw en onderhoud is een gespecialiseerd bedrijf in onderhoudswerkzaamheden. Al meer dan tien jaar is Aldoe interieurbouw een bekend begrip in de omgeving van Den Haag. Wij verrichten diverse werkzaamheden zoals:

  • Timmerwerken
  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie badkamers
  • Scheepsbetimmeringen

Aldoe interieurbouw staat niet alleen bekend om het leveren van top kwaliteit maar ook om de goede prijs/kwaliteit verhouding en service.

Interieurbouw voor ondernemingen en particulieren

Wanneer u opzoek bent naar een geschikt bedrijf voor interieurbouw, bent u bij Aldoe aan het juiste adres. Aldoe heeft al meer dan tien jaar ervaring in het realiseren van maatwerk interieurs voor zowel ondernemingen als particulieren in Den Haag en omgeving. Aldoe interieurbouw staat voor u klaar om het gehele project vanaf ontwerp tot oplevering te verzorgen. Daarnaast is Aldoe interieurbouw een goede partner voor het realiseren van uw eigen ontwerp of het ontwerp van uw architect. Wij stellen al onze kennis en ervaring op om te zorgen voor een goed eindresultaat.

Interieurbouw en timmerwerkzaamheden

Aldoe interieurbouw verricht ook diverse soorten timmerwerkzaamheden. Onder deze werkzaamheden vallen o.a. maken en plaatsen van ramen, deuren en kozijnen, Onderhoud aan woningen en kantoren en vloeren leggen of vernieuwen. Bent u geïnteresseerd in Aldoe interieurbouw, neem dan gerust contact met ons op. Graag gaan wij in gesprek over uw wensen. Eventueel kunnen we bij u in de buurt van Den Haag en omgeving langskomen.