Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht

Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht 

Geen zin om onderhoud aan uw woning  of bedrijf zelf te doen?

Wij kunnen ook onderhoud aan uw woning of bedrijf doen.

Timmerwerken in uw woning of bedrijfspand door Aldoe interieurbouw

Timmerwerken in uw woning of bedrijfspand door Aldoe interieurbouwTimmerwerken om uw woning of bedrijfspand geheel of gedeeltelijk te vernieuwen? Nieuwe meubels laten maken? Uw pand laten onderhouden? Of andere wensen? Voor timmerwerken moet u beslist bij Aldoe interieurbouw zijn. Wij kunnen het gehele traject verzorgen als het gaat om:

  • nieuwbouw
  • verbouw
  • onderhoud

Ieder project zien wij als maatwerk. Door middel van timmerwerken gaan wij de uitdaging aan om iedere klantwens te overtreffen. Dit kan voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Meer informatie? Een kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op. Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden op het gebied van timmerwerken.

Timmerwerken voor verbouw

Uw woning of bedrijfspand verbouwen? Wij voeren graag de benodigde timmerwerken uit. Door uw wensen en ideeën te combineren met onze vakmanschap en kennis realiseren wij droominterieurs. Ook kunnen we onderhoud en renovatie uitvoeren. Daarbij zijn uw wensen doorslaggevend. Door middel van een goede voorbereiding en duidelijke afspraken voeren wij de timmerwerken naar wens uit. Maak een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden.

Maak a.u.b. uw keuze: