timmerwerken-keuken-Aldoe-timmerwerken

Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht 

Timmerwerken

Wij kunnen ook onderhoud aan uw woning of bedrijf doen.

Den Haag

Timmerwerken in de omgeving van Den Haag

Timmerwerken uitbesteden aan een specialist om uw kantoor of woning in de buurt van Den Haag te laten onderhouden? Ons bedrijf Aldoe interieurbouw, onderhoud en timmerwerken is een bekend begrip in de omgeving van Den Haag. Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in diverse soorten timmerwerken en onderhoudswerkzaamheden. Wanneer u opzoek bent naar een goed en betrouwbaar bedrijf voor al uw timmerwerken dan bent u bij Aldoe interieurbouw aan het juiste adres. Bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Daarnaast staan wij bekend om onze:

  • eerlijke werkwijze
  • scherpe prijzen
  • flexibiliteit
  • tevreden klanten

Timmerwerken en meer

Of het nu gaat om maken en plaatsen van ramen ,deuren en kozijnen, keukens en badkamers plaatsen of onderhoud aan woningen en kantoren, al deze soorten timmerwerken worden verzocht door Aldoe interieurbouw, onderhoud en timmerwerken in Den Haag en omgeving. De kwaliteit van uw product wordt vaak geassocieerd met de uitstraling van uw onderneming. Aldoe interieurbouw, onderhoud en timmerwerken heeft al 10 jaar ervaring in het realiseren van maatwerken voor ondernemingen in diverse branches. Aldoe kunt uw project vanaf ontwerp tot oplevering verzorgen.

Timmerwerken op basis van eigen ontwerp

Daarnaast is Aldoe interieurbouw, onderhoud en timmerwerken ook goede en betrouwbare partner voor het realiseren van uw eigen ontwerp of het ontwerp van uw architect. Samen met onze kennis en ervaring zorgen wij voor een goed eindresultaat. Heeft u vragen over timmerwerken of over onze diverse onderhoudswerkzaamheden, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Indien wenselijk komen wij langs in de buurt van Den Haag.