slider4

Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht 

slider2

Wij kunnen ook onderhoud aan uw woning of bedrijf doen.

Meubel op maat laten maken door Aldoe interieurbouw

Meubel op maat laten maken door Aldoe interieurbouw

Heerlijk genieten in uw eigen woning, waar maatwerk meubelen optimaal tot hun recht komen? Bij Aldoe interieurbouw weten wij als geen ander wat er nodig is om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met al uw wensen op het gebied van:  

  • Stijl  
  • Materialen  
  • Kwaliteit  
  • Budget  

We nemen uitgebreid de tijd om uw situatie in kaart te brengen en nauwkeurig op te meten welke ruimte we mogen gebruiken voor het plaatsen van een meubel op maat.  

Maatwerk meubelen  

Benieuwd wat er in uw woning mogelijk is op het gebied van meubelen op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn. We denken graag met u mee en voorzien u van een goed advies. Zo weet u zeker dat aan alle details is gedacht en kan worden begonnen met het maken van uw maatwerk meubelen. We bieden uitkomst als u op zoek bent naar onder meer een:  

  • Maatwerk boekenkast  
  • Zwevende televisiekast  
  • Salontafel op maat   
  • Haardmeubel op maat  

Laat u niet weerhouden door scheef aflopende muren of een aparte hoek in uw woonkamer, maar laat onze deskundige medewerkers een maatwerk meubel maken, die hier prima tot zijn recht komt. Wij hebben oog voor detail en zorgen dat het meubel van uw keuze perfect past bij wat u voor ogen heeft.  

Lange levensduur bij uw meubelen op maat  

Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardige materialen komen we tot een meubelstuk dat een lange levensduur heeft en bestand is tegen een stootje. Kies ook voor Aldoe Interieurbouw & Onderhoud en laat u verrassen door ons vakmanschap op het gebied van meubelen. De maatwerk meubelen zijn niet alleen praktisch, maar dragen ook bij aan de ambiance in uw woonkamer. Inmiddels hebben wij een vaste klantenkring weten op te bouwen, waar wij u graag aan toevoegen. Laat u ons weten welk pronkstuk wij voor u mogen maken?  

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken onder telefoonnummer: 010 - 521 2149 

Aldoe Interieur & Onderhoud logo
Aldoe Interieur & Onderhoud