slider4

Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht 

slider2

Wij kunnen ook onderhoud aan uw woning of bedrijf doen.

TIMMERWERKEN

Aldoe voor al uw timmerwerk aan huizen en kantoren  

Een woning of bedrijfspand heeft regelmatig onderhoud nodig om aan alle eisen te blijven voldoen. Zo is timmerwerk een veelvoorkomende bezigheid die niet alleen veel tijd kost, maar ook vraagt om de juiste kennis en ervaring. Aldoe Interieurbouw & Onderhoud helpt u bij onder andere de volgende timmerwerkzaamheden:  

  • Maken en plaatsen van ramen, deuren en kozijnen   
  • Plaatsen van keukens en badkamers  
  • Onderhoud aan woningen en kantoren  
  • Vloeren leggen of vernieuwen  
  • Kastwanden maken en ander timmerwerk op maat  
  • Zaagwerkzaamheden in onze werkplaats  

Voor al uw timmerwerk groot of klein, moet u bij Aldoe in Rotterdam zijn!  

Timmerwerk aan keukens en badkamers  

Denk groots bij een nieuwe droomkeuken of badkamer en laat een keuken op maat maken door ons deskundige team. Van het opmeten van de beschikbare ruimte tot oog hebben voor praktisch gebruik, wordt uw maatwerk keuken door ons nauwkeurig geplaatst. Hetzelfde geldt voor de natte ruimte in uw huis. Het timmerwerk aan uw badkamer nemen wij graag voor onze rekening. Neem contact op met Aldoe Interieurbouw & Onderhoud en geef uw wensen aan ons door. Wij vertalen dit in een offerte op maat, zodat u precies voor welke scherpe prijs we dit gaan uitvoeren.  

Nieuwe vloer in bedrijfspand of woonhuis   

Een vloer wordt intensief gebruikt. Dit is vooral in zakelijke panden het geval. Laat via Aldoe timmerwerk een nieuwe vloer leggen, als deze toe is aan vervanging. Is het grootste deel van de vloer nog in prima staat, maar moet een deel worden vernieuwd? Wij zorgen dat uw vloer straks weer in goede staat verkeert en voeren timmerwerk uit dat van uw vloer weer een prachtig geheel maakt.  

Onderhoud aan woningen en bedrijfspanden  

Aldoe voert via timmerwerk onderhoud uit aan alle zakelijke panden en woonhuizen. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld. We pakken alleen datgene aan dat echt nodig is. Altijd met een prachtig resultaat en met gebruik van hoogwaardige materialen. Laat ook uw huis of bedrijfspand weer stralen en vraag ons om een offerte voor het timmerwerk dat u uit handen geeft.  

Maak a.u.b. uw keuze:

Aldoe Interieur & Onderhoud logo
Aldoe Interieur & Onderhoud