slider4

Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht 

slider2

Wij kunnen ook onderhoud aan uw woning of bedrijf doen.

Bleiswijk

Interieurbouw in Bleiswijk  

Bent u toe aan een nieuw interieur in Bleiswijk en zoekt u hiervoor een gespecialiseerd allround bedrijf? Aldoe interieurbouw & onderhoud buigt zich al meer dan 10 jaar over interieurbouw en onderhoud Dit doen we voor zowel bedrijven als particulieren. We zijn flexibel in denken en doen. Ligt er al een ontwerp van een architect klaar, dan gaan we van daaruit aan de slag met de realisatie. Met onze kennis en ervaring staan wij voor u klaar, als het gaat om: 

  • Nieuwbouw 
  • Verbouw 
  • Timmerwerken 
  • Scheepsbetimmeringen 
  • Renovatie badkamers 

Wij verzekeren u professioneel uitgevoerd werk, prima service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Door uw project in handen van Aldoe interieurbouw & onderhoud te leggen, ervaart ook u onze passie voor het vak. 

Zakelijke interieurbouw in Bleiswijk 

Bij werkzaamheden in uw bedrijf in Bleiswijk mag u vertrouwen op goede kennis van zaken tijdens het complete project van het ontwerp tot aan de oplevering. Het resultaat? Een uitstraling die weer helemaal past bij uw onderneming. Wij horen graag welk ontwerp u in gedachten heeft. Heeft u voor het ontwerp al een architect ingeschakeld? Geen probleem. Wij gebruiken dit concept als uitgangspunt voor uw vernieuwd interieur. Als betrouwbare partner voeren wij elke opdracht zorgvuldig uit. Is er timmerwerk nodig om alles geheel naar wens af te ronden? Ook dat nemen wij graag voor onze rekening. 

Interieurbouw particulier  

Woont u in Bleiswijk en mag er in huis wel het een en ander veranderd worden?  Aldoe interieurbouw en onderhoud is bedreven als het gaat om het leggen van vloeren, het maken en het plaatsen van deuren en kozijnen. Een kastenwand op maat waarbij elke beschikbare centimeter optimaal wordt benut? Neem contact met ons op om deze werkzaamheden in te plannen. Met een vast aanspreekpunt weet u bij ons altijd wie u aan het jasje mag trekken.