slider4

Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht 

slider2

Wij kunnen ook onderhoud aan uw woning of bedrijf doen.

Rotterdam

Interieurbouw en onderhoud in Rotterdam 

Interieur specialist in Rotterdam nodig? Aldoe interieurbouw & onderhoud is gespecialiseerd in onderhoud en interieurbouw voor particulieren en bedrijven. Al meer dan tien jaar is Aldoe interieurbouw een bekend begrip in Rotterdam en omgeving. Wij verrichten diverse werkzaamheden, waaronder: 

  • Timmerwerken 
  • Nieuwbouw 
  • Verbouw 
  • Renovatie badkamers 
  • Scheepsbetimmeringen 

Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit werk, goede service en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Leg uw project in handen van Aldoe interieurbouw & onderhoud en weet u verzekerd van vakmanschap en passie voor het vak. 

Interieurbouw voor bedrijven in Rotterdam 

Aldoe interieurbouw verzorgt bij de interieurbouw van uw bedrijf in Rotterdam het gehele project van ontwerp tot oplevering. Wij zorgen ervoor dat de uitstraling van uw bedrijf goed aansluit bij uw onderneming. Leg uw ontwerp aan ons voor en vertel ons al uw wensen. Ligt er al een ontwerp van uw architect op tafel? Als goede partner zetten wij al onze kennis en ervaring in om met dit ontwerp tot een verrassend en goed eindresultaat te komen. Hierbij nemen wij naar wens ook het timmerwerk voor onze rekening.  

Particuliere interieurbouw  

Woont u in Rotterdam en moeten er kastenwanden worden gemaakt, vloeren worden gelegd of deuren en kozijnen worden gemaakt en gemonteerd? Schakel onze expertise in en ervaar zelf waarom wij het VCA-certificaat in ons bezit hebben. Hiermee garanderen wij een veilige en gezonde manier van werken tijdens al onze werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden beperken we de overlast zoveel mogelijk en laten we alles schoon en netjes achter. Een maatwerk meubel nodig dat perfect past bij de rest van uw inrichting? Wij gaan gedetailleerd te werk en realiseren een op maat gemaakt meubelstuk, waarbij hoogwaardig materiaal en materiaal wordt gebruikt. 

Vast aanspreekpunt bij interieurbouw 

Wij begrijpen het belang van een vast aanspreekpunt bij de interieurbouw in Rotterdam. Neem contact met ons op en vertel ons wat er bij u mag worden uitgevoerd. Wij koppelen dan de juiste persoon aan uw project