slider4

Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht 

slider2

Wij kunnen ook onderhoud aan uw woning of bedrijf doen.

Bergschenhoek

Interieurbouwer Aldoe voor al uw onderhoudswerkzaamheden in Bergschenhoek en omgeving

Interieurbouwer Aldoe voor al uw onderhoudswerkzaamheden? Bent u opzoek naar een geschikte interieurbouwer in de buurt van Bergschenhoek, dan bent u bij Aldoe aan het juiste adres. Aldoe is al tien jaar een gespecialiseerde interieurbouwer in de omgeving Bergschenhoek. Onze interieurbouwer verricht diverse werkzaamheden op het gebied van:

  • Timmerwerken
  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie badkamers
  • Scheepsbetimmeringen

Bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Dit vind u terug in onze manier van werken en vele tevreden klanten.

Interieurbouwer voor uw onderneming

De kwaliteit van een onderneming wordt vaak geassocieerd met de uitstraling. Onze interieurbouwer vervult daarin een representatieve taak. Aldoe interieurbouw heeft al ruim tien jaar ervaring in het realiseren van maatwerk interieurs voor diverse branches in Bergschenhoek en omgeving. De interieurbouwer kan dit project vanaf ontwerp tot oplevering voor u verzorgen. Onze interieurbouwer geeft daarbij prettige werkomgeving, efficiënte inrichting, goede routing, juiste uitstraling en afstemming op uw doelgroep de benodigde aandacht. Daarnaast bieden wij een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Mede hierdoor hebben wij in de afgelopen jaren een vaste klantenkring in Bergschenhoek en omgeving opgebouwd.

Interieurbouwer voor timmerwerken

Naast interieurbouw is onze interieurbouwer ook gespecialiseerd in diverse soorten timmerwerken. Of het nu gaat om het plaatsen van deuren, ramen en kozijnen of onderhoud aan woningen en kantoren, onze interieurbouwer staat altijd voor u klaar. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of langskomen in de buurt van Bergschenhoek. Wij vervullen graag uw interieurwensen.