Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht

Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht 

Geen zin om onderhoud aan uw woning  of bedrijf zelf te doen?

Wij kunnen ook onderhoud aan uw woning of bedrijf doen.

Timmerwerk in Rotterdam 

Timmerwerken in de omgeving van Rotterdam Een nieuwe vloer nodig in uw woning of moet er timmerwerk worden uitgevoerd aan uw kozijnen, badkamer of kantoorpand? Aldoe interieurbouw is met regelmaat bij u in de buurt timmerwerk aan het uitvoeren voor meerdere opdrachtgevers. De wensen van onze klanten zijn zo divers dat wij een schat aan ervaring hebben opgedaan. Al deze kennis en ervaring zetten wij graag in om uw timmerwerk in Rotterdam volledig naar uw wensen en ideeën uit te voeren. Leg uw wens voor timmerwerkzaamheden aan ons voor en overtuig u van onze kwaliteit.  

Welk timmerwerk in Rotterdam?  

Wij zijn als allround bedrijf niet alleen gespecialiseerd in timmerwerk, maar ook in interieurbouw, het maken van maatwerk meubelen en zelfs woninginrichtingen. Voor het uitvoeren van timmerwerkzaamheden hebben wij goede kennis van zaken, als het gaat om het maken en plaatsen van:  

  • Kozijnen, deuren en ramen 
  • Badkamers en keukens  
  • Leggen en vernieuwen van vloeren  
  • Woning- en kantooronderhoud  

Maatwerk kastwand nodig, waarbij een schuine wand op het eerste oog een belemmering lijkt? Wij weten de ruimte zo in kaart te brengen dat geen enkele centimeter onbenut blijft. Met een functioneel en praktisch eindresultaat bent u straks de eigenaar van een kast op maat.  

Timmerman voor timmerwerken in Rotterdam 

Wij komen graag bij u langs om met u te bepalen welk timmerwerk wij in Rotterdam mogen verrichten. Tijdens dit persoonlijke gesprek is er alle gelegenheid om te sparren over de mogelijkheden. Misschien kiest u voor een totaalproject, waarbij niet alleen het timmerwerk, maar ook het onderhoud en het vervaardigen van maatwerk meubelen is opgenomen. Met regelmaat werken wij als partner samen met architecten en andere partijen. U bent bij ons verzekerd van flexibiliteit, een vast persoon voor uw contactmomenten en VCA-certificering. Op een gezonde en veilige manier werken, is bij ons dus standaard. Horen we van u welk timmerwerk en andere opdrachten wij bij u in Rotterdam mogen uitvoeren? Als u contact met ons opneemt, plannen we het gesprek zo snel mogelijk met u in.  

Laat uw reactie achter