Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht

Aldoe Interieurbouw en onderhoud is een bedrijf dat ook verschillende soorten timmerwerken verricht 

Geen zin om onderhoud aan uw woning  of bedrijf zelf te doen?

Wij kunnen ook onderhoud aan uw woning of bedrijf doen.

Timmerwerk in Ommoord en omgeving laat u verrichten door Aldoe interieurbouw

Timmerwerk in Ommoord en omgeving laat u verrichten door Aldoe interieurbouwBent u opzoek naar een geschikt bedrijf in de buurt van Ommoord voor timmerwerk? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Aldoe interieurbouw is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in timmerwerk en diverse onderhoudswerkzaamheden. Naast timmerwerk verrichten wij ook renovaties, nieuwbouw en verbouw. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en houden de klanten zo erg tevreden. Graag gaan wij met u in gesprek over uw wensen. Hiervoor komen wij bij u in de buurt van Ommoord langs. Aan de hand hiervan kunnen wij uw timmerwerk wensen realiseren en een plan uit werken.

Timmerwerk soorten

Aldoe is gespecialiseerd in diverse soorten timmerwerk en verricht daarom ook verschillende soorten. Enkele voorbeelden van timmerwerk zijn maken en plaatsen van:

  • ramen, deuren en kozijnen
  • keukens en badkamers
  • vloeren leggen of vernieuwen
  • onderhoud aan woningen en kantoren

Daarnaast verrichten wij nog een ander soort timmerwerk voor klanten in Ommoord en omgeving. Zo maken wij kastwanden en andere soorten op maat. Aldoe Interieurbouw en onderhoud heeft al ruim 10 jaar ervaring in het, in eigen bedrijf, realiseren van maatwerk interieurs voor diverse branches. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven, Aldoe staat voor u klaar in de buurt van Ommoord.

Timmerman voor timmerwerk

Dus bent u opzoek naar een geschikte timmerman voor al uw timmerwerk in de buurt van Ommoord? Dan bent u bij Aldoe interieurbouw aan het juiste adres. Aldoe interieurbouw is een bekend begrip in de omgeving van Ommoord en omgeving. Voor vragen of meer informatie over timmerwerk kunt u gerust contact opnemen.

Laat uw reactie achter